top of page

Despre noi

ECOVAC SISTEM SRL – este o companie care se ocupă cu vînzare, instalare și desrvirea sistemelor centralizate de aspirare (aspiratoare incorporate). Este activitate de bază a companiei ECOVAC SISTEM și suntem dealer oficiali a companiilor Enke (Italia), Cyclo Vac (Canada), Vacuplay (Portugalia). Oferim un asortiment larg de prize pneumatice, furtune pentru aspiratoare centralizate, țevi și accesorii pentru sisteme centralizate de aspirare, aspiratoare centrale.

 

Compania Ecovac Sistem SRL va efectua proiectarea și calculul a sistemului centralizat de aspirare conform planului obiectului, preferințelor și facilităților încăperilor Dvs, Vă vom demonstra sistemul în acțiune, Vă vom alege componentele și accesorile necesare.

 

Instalarea sistemului se realizează rapid și eficient  cu controlul direct a managerului general.  Plecarea specialistului  la obiect se  face gratuit.

 

Costul total al sistemului centralizat de aspirare, inclusiv proiectarea și instalarea echipamentelor este în medie  5-7 euro per  metru pătrat.

 

ECOVAC SISTEM SRL – Fondat si experienta din 2008.

Compania italiană ENKE srl, care astăzi este membru al grupului SOTECO, are experienţă de 40 de ani în producţia aparatelor electrocasnice, spiratoarelor profesionale si industriale. În anul 1975 firma a început producţia de aspiratoare centrale. Astăzi ENKE este cel mai important producător european în domeniu.

Compania canadiană Lec Trovac Industries (ITL) - CYCLOVAC, are experienţă de 55 de ani în producţia aparatoarelor centrale. Firma a fost fondată în anul 1960. Astăzi Trovac este cel mai important producător mondial în domeniu, lider în vânzări şi noutăţi tehnice. CYCLOVAC - numarul 1 mondial in sisteme centralizate de aspirare - si ofera o gama completa ce poate fi adaptata cerintelor oricarui client. Produsul CYCLOVAC a fost conceput si studiat pentru a satisface exigentele secolului XXI.

Contactați-ne

Отлично! Сообщение получено.

bottom of page